Apsov - APSOV є провідною італійською компанією з виробництва та маркетингу зернових, бобових та насіння олійних культур. Площа розмноження постійно перевищує 7 000 га, з виробництвом насіння близько 25 000 тонн на рік.

APSOV веде селекційні програми м'якої та твердої пшениці, ячменю, тритикале, вівса, люцерни, соняшнику та сої.

Сьогодні компанія працює більш ніж у 30 країнах світу.

Створення нових сортів з високою та стабільною врожайністю в різних умовах, які відповідають потребам фермерів, переробної промисловості та споживачів є метою наших програм селекції. Розширена мережа випробувань і співпраця з кількома партнерами забезпечують селекційну діяльність і дозволяють своєчасно оцінювати агрономічну цінність і якість наших продуктів.

В Україні APSOV має в своєму портфоліо соняшник, сою, м'яку та тверду пшеницю, люцерну, жовтий та зелений горох, та продовжує розширювати його новими заявками для сортів рослин, які найкраще відповідають потребам господарств України.

В даному каталозі від APSOV представлені ЕКСКЛЮЗИВНІ гібриди соняшника Ксіло, АПСФ32 і Фортера. Їх особливість полягає в унікальній обробці фунгіцидним протравником.

Farmsaat - інноваційна та динамічно розвиваюча німецька селекційно-насінницька компанія, яка є дочірнім підприємством холдингу FARMSAAT AG.

Значний досвід та знання висококваліфікованих наукових співробітників FARMSAAT привнесли ринку найкращі селекційно-генетичні розробки, які зарекомендували себе в сегменті сортів та гібридів сільськогосподарських культур з високоврожайними властивостями. Насіння вирощується в адаптованих насінницьких регіонах Європи, а доробка його проходить на сучасному заводі в Німеччині.

У компанії є власний науково-дослідний, селекційно-генетичний центр з програмами по створенню гібридів кукурудзи, сортів сої, сорго, широкого асортименту трав для кормів та розпочаті проекти з соняшнику та інших альтернативних культур в екологічному та біоенергетичному напрямках. Науковці компанії постійно працюють над  розширенням сегменту найбільш уживаних с.-г. культур та створюють нові сорти та гібриди.

FARMSAAT підтримує дуже тісні зв’язки із понад 1000 партнерів в 25 країнах світу і завжди відкрита до співпраці задля досягнення нових успіхів.

ТОВ "Акпадон-Агро" - компанія, що розвивається, яка має кваліфікований персонал і регіональні представництва міжнародного значення, що забезпечують ефективну і стабільну роботу. Компанія виготовляє і реалізує високоякісний елітний насінницький матеріал цибулі, гібридів соняшнику і кукурудзи зарубіжної і спільної селекції з високим генетичним потенціалом, відповідних для різних умов і регіонів обробітку.

Насіння вирощується в господарствах Республіки Молдови в найбільш оптимальній зоні для їх виробництва. При розмноженні і обробці посівного матеріалу ми використовуємо всі новітні знання і досвід в галузі насінної технології. В процесі виробництва насіння проходить ретельне очищення, сортування, калібрування, а також обробку фунгіцидами, інсектицидами і стимуляторами зростання. Обробка фунгіцидами і інсектицидами створюють кожному насінню найкращі умови проростання.

Насіння проходить багатоступінчастий контроль і повністю відповідає Гостам, що підтверджуються сертифікатами якості.

Усі гібриди мають як унікальні характеристики так і спільні:

  • мають високий потенціал врожайності 
  • відрізняються відмінною стійкістю до стресових умов
  • мають розвинену потужну кореневу систему

Більше ви зможете дізнатись тут👇

https://drive.google.com/file/d/19abbYGLnaTNshlmKSYJTYlLTBYbBMPqH/view?usp=sharing