ХІТ Продажу: Меланж БТ

ЛАГІДНА ТУРБОТА

Хвороби рослин становлять серйозну загрозу для навколишнього середовища і завдають значних збитків сільському господарству. Тому важливо ефективно боротися із захворюваннями посівів за допомогою своєчасної профілактики та лікування.

Велика площа сільськогосподарських угідь та різноманітність хвороб рослин створюють додаткові труднощі для фермерів. До того ж лікувальні заходи можуть не дати очікуваного ефекту на пізніх етапах захворювання. Саме тут на допомогу аграріям приходять сучасні технології, що дозволяють значно швидше реагувати на загрози здоров’ю посівів та ефективніше боротися з хворобами сільськогосподарських культур.
Зміст

In Force Chemical пропонує вам двокомпонентний системний фунгіцид із захисними лікувальними та викорінюючими властивостями проти широкого спектру збудників хвороб у посівах зернових колосових та соняшнику - МЕЛАНЖ БТ.

Діюча речовина

Азоксистробін, 230 г/л; протіоконазол, 220 г/л.

Препаративна форма

Концентрат суспензії.

Хімічна група

Стробілурини + триазолінтіони.

Переваги препарату

  • підвищує урожайність та якість продукції
  • широкий спектр контролю грибних захворювань та насіннєвих інфекцій (при ротруюванні) на всіх стадіях
  • підвищення посухостійкості при завчасному застосуванні
  • тривала захисна, профілактична та лікувальна дії
  • сприяє розвитку потужної вегетативної маси, підвищує імунітет рослин
  • ідеальний партнер для чергування в системі захисту посівів як відмінний від триазолів
  • запобігає передчасному утовренню етилену, подовжує вегетацію

Спектр дії

Зернові колосові: фузаріоз листя та колоса, борошниста роса, септоріоз листя та колосу, альтернаріоз, бура та жовта іржа, фузаріоз, піренофороз, ринхоспоріоз, сітчата плямистість.

Соняшник: фомоз, іржа, несправжня борошниста роса, борошниста роса, алтернаріоз, фомопсис, септоріоз, біла гниль.

Механізм дії

Протіоконазол - інгібує фермент диметилази, який відповідає за біосинтез стеролів, що порушує цілісність клітинних стінок грибів та призводить до їх загибелі.

Азоксистробін - інгібує мітохондральне дихання у грибів, блокуючи транспорт електронів.

Приготування робочого розчину

Робочий розчин препарату слід готувати на спеціально обладнаних пунктах. Перед застосуванням ємність з препаратом ретельно збовтати.Необхідну розроховану кількість препарату залити в заповнений водою на 1/3 бак обприскувача при постійному перемішуванні. Через кілька хвилин долити водою до повного об'єму бака та ретельно перемішати. Робочий розчин використати в день його приготування. При внесені препарату режим перемішування має бути постійно ввімкненим для підтримання однорідного стану робочого розчину.

Норма витрати робочого розчину: 200-400 л/га.

Рекомендації щодо застосування

Препарат застосовують шляхом обприскання в рекомендовних нормах при відсутності стресового стану рослин ( приморозки, спека, висока сонячна активність, атмосферна посуха). Оптимальна температура застосування від +10°C до +25°C при швидкості вітру не більше 3-4 м/с. Найбільш ефективні профілактичні обробки, які проводять до початку інфікування або на ранніх етапах розвитку хвороб.

 

Інформаційне повідомлення
Посилання скопійоване в буфер обміну
(5)
(5)